Macaroane cu branza

de izulika in Paste, 29 Iun 2010 | 75709 vizualizari

 

Reteta o stiu de la mama, e aproape la fel cu ce a facut Ramonaky.

 

INGREDIENTE

  • 350 g paste
  • 50 grame unt
  • 4 oua
  • 4-5 linguri de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 150 g branza telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza:

Intr-o oala se pune apa cu sare la fiert, iar cand da in clocot se adauga pastele si se lasa la fiert 10 minute. Dupa ce au fiert se scurg de apa intr-o sita si se clatesc cu apa rece.

Se pun intr-un castron mai mare si se adauga peste ele branza rasa, ouale, zaharul, vanilia si cateva bucatele de unt. Se amesteca bine, apoi se ung tavitele cu un strat subtire de unt si se pune compozitia in ele iar deasupra se mai pun cateva bucatele mici de unt si se da la cuptor pana se rumenesc frumos.

Se serveste cu zahar vanilat deasupra sau simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Penne Rigate cu branza si cascaval la cuptor